Over Kisha's Zorg

Kisha's Zorg is maatschappelijk betrokken waar de zorgbehoevende cliГ南t centraal staat. Wij zetten ons in voor de welzijn van onze klanten, jong en oud. Wij houden rekening met de culturele en religieuze achtergrond van de zorgbehoevende. Als het nodig is staan onze professionele en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden.

Onze zorg wordt geleverd door professionals, die vanuit betrokkenheid, aandacht en respect verbindingen weten te leggen met als doel bij te dragen aan de zelfstandigheid van de cliГ南t. We maken daarbij optimaal gebruik van het sociale netwerk van de cliГ南t zodat deze zelfstandig kan blijven wonen.

Missie

Het is voor ons belangrijk dat elke cliГ南t zo lang mogelijk in zijn of haar eigen leefomgeving kan blijven wonen op zijn of haar eigen manier. Wij helpen zorgvragers naar een hogere beleving van gezondheid & welzijn door het bieden van persoonlijke en deskundige zorg met respect voor de eigen levensstijl en levensbeschouwing met het uiteindelijke doel om de zelfredzaamheid te vergroten.

Partners

Kiwa Keurmerk Zorg Stichting Migranten Meldpunt Utrecht Vrijwilligers Centrum Utrecht De Zorgprofessional

Aangesloten bij:

Adviescommissie voor het Ouderenbeleid CliГ南tenraad WMO Utrecht Netwerk van Organisaties van Oudere Migranten