Werken en leren

Bij Kisha's Zorg zijn wij altijd op zoek naar gedreven nieuwe medewerkers (duaal of deeltijd) die op zoek zijn naar een werkplek om het vak te leren, in de praktijk te brengen en af te studeren. Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame werkplek in een goede leer- en werkomgeving? Dan is een stageplaats bij Kisha's zorg de beste keuze!

Kisha's Zorg is HKZ gekwalificeerd en is een SBB erkend leerbedrijf. Volg je een HBO verpleegkunde opleiding en ben je op zoek naar een leerzame leer- en werkplek? Binnen Kisha´s zorg hebben we regelmatig ruimte voor stagiaires, leer- en werkplekken en om af te studeren.

Solliciteren naar een werk- en leerplek

Wil je weten of er stagemogelijkheden zijn binnen Kisha's Zorg? Stuur een email naar werkenbijkz@kishaszorg.nl of bel ons op 0850250067. Dan kunnen we gelijk bekijken of we een plek voor jou beschikbaar hebben!

Direct in de praktijk

Leren ván en mét elkaar. Je ontvangt intensieve begeleiding van één van onze wijkverpleegkundige en zal direct ervaring op gaan doen. Kisha´s zorg werkt vanuit betrokkenheid, aandacht en respect waarbij wij verbindingen leggen met als doel de zelfstandigheid van de cliënt te vergroten. Wij houden rekening met de culturele en religieuze achtergrond van de zorgbehoevende. Dat maakt een werk- en leerplek bij Kisha's Zorg een uitdagende en boeiende leerplek.

Wij zoeken medewerkers die graag samenwerken, verantwoordelijk en behulpzaam zijn en er niet van terug deinzen om elkaar feedback te geven. Wij zijn op zoek naar studenten op HBO niveau die klaar zijn voor een uitdaging bij Kisha's Zorg. Wij streven naar een samenwerking waarbij iedereen passie heeft voor het vakgebied.

Een leer- en werkplek bij Kisha's Zorg betekent dichtbij en betrokken zijn en de nadruk leggen op zelfregie en samenwerking. Zo krijg je de gelegenheid je verder te verdiepen in jouw vakgebied door middel van o.a. het volgen van klinische lessen binnen het bedrijf.

Een leer- en werkplek bij Kisha's Zorg levert veel op:

  • Jouw baan is afwisselend en uitdagend
  • Je krijgt veel vrijheid om de zorg te verlenen
  • Elke dag is anders, dat maakt jouw baan dynamisch en verfrissend
  • Kisha´s zorg biedt jou veel ontwikkelingsmogelijkheden, zowel scholing als doorgroeimogelijkheden.
  • Het verkrijgen van vakinhoudelijke trainingen geven jou het zelfvertrouwen en deskundigheid om iedere dag de beste zorg te verlenen

Wil jij ook zo’n leer- en werkplek?

Voel jij je thuis in een professionele organisatie waar kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staat? Zoek jij uitdaging, afwisseling en ontwikkelmogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur een email naar werkenbijkz@kishaszorg.nl of bel ons op 0850250067.