Wondzorg

Onze deskundige zorgverleners staan voor u klaar.

Een (operatie)wond heeft vaak veel tijd nodig om te genezen. Bij een complexe of chronische wond is er specialistische behandeling van de wond nodig. Onze professionele wondverpleegkundige van Kisha's Zorg komt bij u thuis. Dit bespaart u een rit naar het ziekenhuis of de huisarts, wel zo gemakkelijk.

Zorg en adies van Kisha's zorg

De wondverpleegkundige biedt specialistische zorg bij u thuis. Dit bespaart u een rit naar het ziekenhuis of de huisarts. Een operatiewond heeft vaak veel tijd nodig om te genezen, ook als u alweer thuis bent. De wondverpleegkundige kan bij u thuiskomen om de wond te behandelen, en om uitleg te geven over de wond en hoe u of de mantelzorger zelf de wond kan behandelen.

De verpleegkundige kan ook bij u langskomen als u last heeft van wrijf- of doorligwonden (decubitus). Als iemand langere tijd aan bed of stoel gebonden is, kunnen er wrijf- of doorligwonden ontstaan.

De wondverpleegkundige geeft uitleg over het ontstaan van wonden bij onder andere doorliggen, diabetes en kanker. De wondverpleegkundige vertelt hoe u deze wonden kunt voorkomen en behandelen. Daarnaast geeft de wondverpleegkundige informatie over bewegen, voeding en verzorging die helpen de wond sneller beter te laten worden. Wij dragen zorg voor het monitoren van uw genezingsproces en neemt de wondzorg, indien nodig, over.

Kisha's Zorg - Wondzorg / open wond.
Een open wond achter de voet van cliënt. Deze moet verzorgd worden.
Kisha's Zorg - Wondzorg / een verzorgde wond.
Een wond die verzorgd is achter de voet van een cliënt. Deze is volledig genezen.