Zorgaanbod

Wij bieden zorg aan mensen met alle soorten beperkingen en leeftijden. Ons aanbod is breed. Tijdens de aanmeldprocedure kijkt een persoonlijk klantbegeleider heel gericht hoe we uw kind, familielid, vriend of cliënt het beste kunnen helpen. Kiest u voor Kisha's Zorg? Dan kunt u rekenen op goede zorg en een persoonlijke benadering.

Wij bieden de zorg vanuit de zorgdriehoek. De begeleider gaat samen met cliënt en netwerk aan de slag om ervoor te zorgen dat client zo gelukkig en zelfstandig mogelijk is in zijn leven. Dit doen we door te kijken en te praten over wat iemand al kan, wat iemand wil en hoe we hier meer van kunnen doen. Bij dit alles wordt waar mogelijk eigen netwerk betrokken zodat we het samen doen. Dit alles vanuit een relatie waarbij we het belangrijk vinden dat iedereen zich serieus genomen voelt, gewaardeerd in zijn rol in de driehoek en tevreden over de samenwerking.

Onze deskundige zorgverleners staan voor u klaar.


Terminale zorg

Bent u of uw partner terminaal ziek? Heeft u permanente zorg of ondersteuning nodig? Kisha's Zorg levert specialistische zorg zodat u of uw partner in uw eigen vertrouwde omgeving kan blijven, ook in de laatste levensfase. Veel mensen hebben de wens om thuis te sterven. In de slotfase van het leven biedt Kisha's zorg zorg aan huis. De behandeling richt zich dan ook vooral op een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven in de laatste fase.

Meer informatie Direct terminale zorg aanvragen


Palliatieve zorg

Bij onze palliatieve zorg bieden we verzachting en verlichting. Palliatieve zorg is gericht op de kwaliteit van de laatste levensfase. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens uw ziekte en sterven. In kleine teams, 24 uur per dag ondersteunen wij u en uw naasten. Onze palliatieve verpleegkundige is niet alleen aandacht voor uw lichamelijke klachten maar is er ook aandacht voor de psychische, sociale en/of spirituele vragen die zich kunnen voor doen bij u en uw naasten.

Meer informatie Direct Palliatieve zorg aanvragen


Wondzorg

Een (operatie)wond heeft vaak veel tijd nodig om te genezen. Bij een complexe of chronische wond is er specialistische behandeling van de wond nodig. Onze professionele wondverpleegkundige van Kisha's Zorg komt bij u thuis. Dit bespaart u een rit naar het ziekenhuis of de huisarts, wel zo gemakkelijk.

Meer informatie Direct wondzorg aanvragen


Verpleging en verzorging

Kisha's Zorg biedt professionele, verpleegkundige zorg aan huis. Er is sprake van verpleging wanneer de verzorging een specialistisch karakter krijgt of als verpleegtechnische handelingen zijn gewenst. Onze verpleegkundigen zorgen ervoor dat u in uw eigen, vertrouwde omgeving kunt herstellen van een medische ingreep of ongeval of ziek kunt zijn.

Meer informatie Direct verpleging aanvragen


Mantelzorg

De zorg is de afgelopen tijd ingrijpend veranderd. Mensen die ziek zijn of hulp nodig hebben, blijven zo lang mogelijk thuis wonen. Deze veranderingen hebben de druk voor mantelzorgers aanzienlijk verhoogd. Kisha's Zorg heeft als doel om de samenwerking met mantelzorgers te optimaliseren om zo de kwaliteit van zorg te kunnen handhaven.

Meer informatie Direct mantelzorg aanvragen