Verpleging en verzorging

Onze deskundige zorgverleners staan voor u klaar.

Kisha's Zorg biedt professionele, verpleegkundige zorg aan huis. Er is sprake van verpleging wanneer de verzorging een specialistisch karakter krijgt of als verpleegtechnische handelingen zijn gewenst. Onze verpleegkundigen zorgen ervoor dat u in uw eigen, vertrouwde omgeving kunt herstellen van een medische ingreep of ongeval of ziek kunt zijn.

Wanneer verpleging?

Wanneer u medische ondersteuning nodig heeft staan onze verpleegkundigen voor u klaar. Zij verrichten taken zoals het toedienen van medicijnen, sondevoeding, wondverzorging en het aanbrengen en verwisselen van een infuus. Onze deskundige verpleegkundigen adviseren en begeleiden u bij uw ziektebeeld of behandeling en kunnen u helpen met uw persoonlijke verzorging. Dit gaat te allen tijde in opdracht en samenspraak van en met uw specialist of huisarts.

Persoonlijke verzorging

Als u een helpende hand nodig heeft bij het douchen, het opstaan, wc-gang aan-en uitkleden of het aantrekken van uw steunkousen, kan een van onze medewerkers u helpen. Ons doel is dat u zo prettig en zelfstandig mogelijk thuis kunt blijven wonen en dat u de regie in handen heeft. Wij begrijpen dat het ingrijpend is dat er met grote regelmaat iemand over de vloer komt. We zullen u altijd benaderen met respect voor uw privacy.

Kisha's Zorg is zorg op maat

Bij Kisha's Zorg kunt u vertrouwen op een vast zorgteam. Er wordt samen met u en uw naasten afspraken gemaakt over wanneer wij langskomen. Verpleging en verzorging is altijd persoonlijk en op maat gemaakt voor u. U kunt rekenen op deskundigheid en professionaliteit.